Naaierstraat 9
2801 NE  Gouda

06-22254064

www.agakookhuisjantrus.nl

Al 23 jaar een sfeervol Private Dining Restaurant.Dineren in een informele en sfeervolle omgeving. Alléén en exclusief met je eigen gezelschap. Dineren vanaf 8 pers. op afspraak/reservering. Chef Arthur Staneke kookt met passie uitsluitend voor u en maakt daarbij gebruik van pure, eerlijke verse kwaliteitsproducten van het seizoen (streven naar zoveel mogelijk biologische, scharrel en fairtrade producten) Een no nonsens restaurant. Maar Passie en vakmanschap. Met een klassieke keuken zoals het bedoeld is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we de gast een warm gevoel van welkom geven.

Familie, Vrienden, Business Diners, Bedrijfsuitjes, Table d'Hote, Catering, Vergaderen en dineren. 
Wij serveren verschillende Jantrus Menu’s met gerechten waarin de seizoenen en waarin wijn een grote rol spelen. Leg uw avond  in handen van chef kok Arthur en gastvrouw Marjan en laat je verrassen. 
Diners v.a. 8 pers. tot max 14 pers.  op afspraak/reservering. Di, wo, do, hanteren wij een min. van 8 pers. Vr en zat een min. van 10 pers. (minder aantal pers. op aanvraag) 
Gezien de kleinschaligheid van ons restaurant is een groter gezelschap t/m max. 16 pers. alleen mogelijk op aanvraag, afhankelijk van onze beschikbaarheid, weekplanning en personeel etc.

Belangstelling? Tel 06-22254064. Op verzoek mailen wij een overzicht met onze mogelijkheden