Zeugstraat 6
2801 JC  Gouda

06-13053919

www.het-kruidenmeisje.nl

Öffnungszeiten

Di 12:00 - 17:00
WO, DO, VR, ZA 10:00 - 17:00
ZO en MA Gesloten

Bij Het Kruidenmeisje zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, natuurlijke, en milieuvriendelijke verzorgingsproducten die goed zijn voor jouw huid en de planeet. Onze producten zijn 100% vegan en dierproefvrij, en we geloven in de kracht van de natuur om je huid te voeden en te herstellen.


Wat maakt Het Kruidenmeisje bijzonder?

-Eigen Productlijn: We zijn trots op onze eigen productenlijn van natuurlijke verzorgingsproducten, met ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. We geloven dat kwaliteit en effectiviteit hand in hand gaan met duurzaamheid.

- Hoge Kwaliteit: Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld om ervoor te zorgen dat je alleen het beste voor je huid krijgt. We geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten die echt werken.

- Groene Missie: Bij Het Kruidenmeisje delen we een missie om consumenten toegang te geven tot verzorgingsproducten die goed zijn voor de huid en het milieu. We werken alleen met merken die onze passie voor natuurlijke en milieuvriendelijke oplossingen delen.

Ons Assortiment

In onze webshop en fysieke winkel kun je een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten vinden, variërend van weelderige body butters en hydraterende crèmes tot zachte natuurlijke deodorants en luxueuze zeepbars. Daarnaast bieden we ook een selectie van Aromatherapie producten en ecologische items aan, die perfect passen bij een bewuste en groene levensstijl.

Samen op Reis

Bij Het Kruidenmeisje geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschap. Samen met jou willen we streven naar een wereld waarin natuurlijke, vegan, en eco-verantwoorde verzorgingsproducten de norm zijn. Onze waarden en visie staan centraal in alles wat we doen.

​Als je op zoek bent naar duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten die zowel goed zijn voor jouw huid als voor het milieu, dan ben je bij Het Kruidenmeisje aan het juiste adres. Ontdek onze webshop en winkel, en laten we samen op reis gaan naar een groenere, gezondere toekomst voor jouw huid en onze planeet. Welkom bij Het Kruidenmeisje - waar schoonheid de kracht van de natuur omarmt.