Gouderaksedijk 24B
2808 NG  Gouda

0182 600 842

www.theaterbakkerheij.nl

Categorie: Jazz, Latin, TributeDatum: Vrijdag 25 augustusAanvang: 20:30 uur | Zaal open 20:00 uurEntree: €21,- (+€1,50 servicekosten)

Alexander Broussard en Mo Ali ontmoetten elkaar in december 2021 bij de opnames van het SBS6 programma “The Tribute: Battle of the Bands”. Als respectievelijk de frontman van The Billy Joel Experience en de lead zanger van de Bob Marley tribute Rootsriders. Al snel ontstond een muzikale vriendschap en er werd een sessie georganiseerd om te kijken of er een leuke muzikale samenwerking in zat. En die zat er!

Over het idee hebben de zangers niet lang hoeven nadenken: dat leek er al te zijn voordat het uitgesproken werd. Origineel materiaal in combinatie met nieuwe arrangementen van tracks van Bob Marley en Billy Joel. Popliedjes met invloeden van wereldmuziek; Latin, Jazz… catchy, groovy en elegant.

Deze keer niet de beuk erin maar chill. Geen drummer, maar uitsluitend percussie als ‘locomotief’. Voor dat laatste werd grootmeester Jeroen de Rijk gestrikt. Voor de latin feel bas-baas Yerman Aponte en voor de nodige jazz-feel gitaarvirtuoos Filippo Castellazzi. Alexander kruipt achter de toetsen (dus toch de beuk erin?) en samen met Mo verzorgt hij dus om beurten de lead vocals.

Samen vormen ze; PANGEA.

Tickets bestellen