Regelmatig organiseert Jolanda van Dongen van Betty Blue workshops.

Deze workshops worden gegeven in het sfeervolle kookatelier. U gaat met minimaal 8 personen per keer de keuken in om traditionele recepten te bereiden. Uiteraard met de nodige instructie en begeleiding. Later schuift u aan tafel om van uw eigen kookkunsten te genieten.

U kunt zich voor een workshop inschrijven met een groep van minimaal 8 tot maximaal 40 personen. U kunt in ieder geval kiezen uit de volgende workshops:

De vakmannen van Gouda
Ontmoet de vakmannen van Gouda in hun mooie winkels met etenswaren door samen met de chefkok boodschappen te doen in het centrum van Gouda. Onderweg is van alles te zien, leren en proeven. Daarna aan de slag in de keuken voor een 4-gangen-diner. Deze workshop duurt 6 uur en kost € 75 p.p.

Het Groene Hart in de keuken
Tijdens deze workshop halen we onze ingrediënten rechtstreeks uit het Groene Hart: we varen met een palingvisser de Reeuwijkse plassen op, lopen met een boerenzoon door de moestuin en zien hoe de slager een half varken uitbeent. meer informatie

De sterren van de hemel koken
Tijdens deze workshop wordt er een restaurant-waardig 4-gangen-diner gekookt en is er veel aandacht voor kooktechnieken en productkennis. We starten met een amuse en een glas bubbels en serveren bij iedere gang een bijpassende wijn. Deze workshop duurt 6 uur en kost € 95 p.p.

Het bedrijfsuitje gaat gewoon door
Tijdens deze workshop bereiden de medewerkers in eigen keuken een diner voor hun gezin. Betty Blue zorgt voor de box met ingrediënten en recepturen, bijpassende Spotify-playlist, instructie filmpjes en tips en ondersteuning in een appgroep. Met online borrelmoment. meer informatie

Italiaanse keuken
Verse pasta maken, het recept voor een heerlijke smeuige pesto, saltimbocca, cantuccini-koekjes en natuurlijk tiramisu. Deze workshop duurt 4 uur en kost € 65 p.p.

Tapas
Honingkippenpootjes karameliseren in de oven, gamba’s bakken, zelf saffraanmayonaise maken, het recept voor de beste sangria! Deze workshop duurt 4 uur en kost € 65 p.p.

Mexicaanse keuken
Het recept voor de beste guacemole mèt versgebakken tortillachips, ceviche, zelf maïstortilla’s maken en een spicy chocolademousse. Deze workshop duurt 4 uur en kost € 65 p.p.

Uit de keuken van Ottolenghi
De recepten komen uit verschillende boeken van Ottolenghi en bevatten interessante ingrediënten zoals tahin, granaatappelmelasse, burrata, harissa. Deze workshop is vegetarisch, duurt 4 uur en kost € 75 p.p.

In overleg is er veel mogelijk, dus als u iets speciaals wilt leren, aarzelt u dan niet… Wilt u meer informatie over een workshop, neem dan contact op met Betty via jolanda@betty-blue.nl of bel ons op nummer 06 23 98 32 35.

Handig om te weten
De prijs van de workshop is inclusief vruchtensap, tafelwater en witte en rode Italiaanse wijn.
Het aantal personen kunt u tot een week voor de workshop aanpassen. U mag de workshop kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang.