De voorstelling is geïnspireerd op de Cubaanse Danzon, een heerlijke ritmische dans op aansprekende Zuid Amerikaanse muziek.

Senioren dansen samen de Danzon! In vijftien dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van choreograaf Tineke Veenhof een korte theatrale dansvoorstelling. Deelnemers vertellen hun eigen, unieke verhaal, verpakt in een Cubaanse dans. De voorstelling met aansluitend een danssalon voor het publiek wordt vandaag gepresenteerd.

Vijf, zes, zeven èn stap, iedere week opnieuw...
De Goudse Schouwburg nodigt vanaf 13 februari veertig senioren uit om mee te doen met een korte theatrale dansvoorstelling tijdens Gouden Dans. De verhalen van de levens van de deelnemers vormen de basis van de voorstelling. Benieuwd naar het resultaat? Kom langs naar de presentatie! Het project is verspreid over Nederland al 12 keer eerder uitgerold.

Na het succesvolle jongerenproject Express Yourself, komt De Goudse Schouwburg nu met een nieuw project, speciaal voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de Goudse Schouwburg, VSB Fonds, Oranje Fonds, Kwadraad, Gemeente Gouda, Stichting FEMI, LVC en Gouden Dans.